Inzamelen voor alternatieve Sinterklaasmarkt

Ook dit jaar (op 12 en 13 november 2016) organiseert het Solidariteitsfonds weer de alternatieve Sinterklaasmarkt, waarvan de opbrengst naar projecten in Azië, Afrika en Latijns-Amerika zal gaan.
Het is de bedoeling om zoveel mogelijk spullen te verkopen, voor jong en oud! Die spullen willen we nu graag inzamelen en daarvoor is uw steun uiteraard hard nodig. Dus heb je nog ergens spullen in een kast staan/liggen, die niet meer gebruikt worden? Wij kunnen ze heel goed gebruiken:

  • speelgoed en andere 'kinderdingen'
  • ook andere mooie verkoopbare spullen - voor jong en oud
  • Maar ook: eigen creaties (bijv. zelfgemaakte cadeautjes, maar natuurlijk ook jam, koek, taart enz.)
  • liefst geen kleding en schoenen
  • n.b. het is wel belangrijk dat de artikelen er goed uitzien

Hoe meer spullen, hoe beter uiteraard. Vraag ook je familie, vrienden, buren of zij wellicht spullen hebben waar ze misschien wel van af willen.
Inleveren van de spullen kan in de Keizersgrachtkerk, bij de koster (Omar).

Andere ideeën voor geldwervende activiteiten zijn natuurlijk ook zeer welkom! Laat je talenten maar zien!
Daarnaast hebben we op de beide verkoopdagen marktverkopers nodig. Dus mocht je zin en tijd hebben, meld je dan vooral aan!

Aanmelden kan bij Simon Bal (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of Reiny van Twillert (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Zegt het voort!