Van harte welkom op de startzondag!

Aanstaande zondag, 30 augustus, gaan we weer van start met een nieuw seizoen vol activiteiten, ontmoetingen en vieringen. De scholen zijn weer begonnen, velen zijn in de afgelopen weken weggeweest en inmiddels weer teruggekeerd; het is de hoogste tijd om elkaar weer op te zoeken (voor zover dat natuurlijk niet al gebeurd is).

Traditiegetrouw wordt het seizoen op deze startzondag ingeluid met een kerkdienst, gevolgd door een informatiemarkt, waar alle groepen die in onze gemeente actief zijn zich, elk op zijn eigen wijze, presenteren en waar het nieuwe themarooster voor onze kerkdiensten bekend gemaakt wordt. Ook liggen er al inschrijflijsten voor voorbereidingsgroepen bij alle thema's op dat rooster, zodat u zich al meteen kunt inschrijven als een thema u aanspreekt.

Het zou ook best kunnen gebeuren dat mensen van diverse groepen u proberen enthousiast te maken voor hun eigen activiteiten, maar werving voor allerlei groepen en activiteiten is zeker niet het hoofddoel van deze informatiemarkt. Het gaat er om te laten zien wat er op dit moment in onze gemeente allemaal gebeurt, welke nieuwe initiatieven er wellicht ontplooid worden en wie daar eigenlijk mee bezig zijn.

Ook verschijnt op de startzondag de nieuwe editie van ons gemeenteblad Kerk in de Stad en het nieuwe Jaarboekje, waarin beschrijvingen van alles wat er op dit moment in onze gemeente gebeurt overzichtelijk zijn samengevoegd, compleet met namen, (e-mail)-adressen en telefoonnummers.

Al met al heel veel redenen dus om deze ochtend naar de Keizersgrachtkerk te komen, zowel voor Keizersgrachters die 'alles al weten', als voor hen die bij ons nog niet zo bekend zijn of zelfs nog nooit in de Keizersgrachtkerk zijn geweest.

Allen van harte welkom!
De dienst begint, zoals gebruikelijk, om half elf; de informatiemarkt sluit daar direct op aan (start rond 12 uur) en duurt meestal één à anderhalf uur.