Uitje

Op 1 juni 2017 was er het jaarlijkse uitje van de Contactkring, dit jaar naar het Cultuurhuis Kranenburgh in Bergen.
Na koffie met gebak hebben we onder leiding van een gids de moderne kunst bekeken. Daarna konden we aanschuiven voor een voortreffelijke lunch. Daarna was er nog tijd om van het prachtige park te genieten.
Het was een zonnige, gezellige, leuke en interessante dag!

Hieronder enkele foto's van deze dag:

Dat moet je meemaken!

Gedurende de zomermaanden 2017 zullen er op vijf dinsdagochtenden weer zomermorgens voor belangstellenden worden gehouden in de Tuinzaal van de Keizersgrachtkerk.
Het programma start telkens om 10.30 uur (inloop vanaf 10 uur) en duurt tot +/- 13 uur.
Iedereen, jong of ouder, is van harte welkom!

Programma:

Solidariteitsfonds jaarcijfers 2016

Het Solidariteitsfonds is blij dat we u de jaarcijfers over 2016 kunnen presenteren. We hebben weer veelbelovende projecten mogen steunen en dat werd gewaardeerd door de ontvangers van uw giften. Voor een overzicht van de projecten en het financieel verslag over 2016 klikt u

Samen naar "The Passion" kijken

Al een aantal jaren vindt op Witte Donderdag “The Passion” plaats. Tijdens het live-evenement vertellen en spelen Nederlandse artiesten het verhaal van de laatste uren van Jezus, gecombineerd met bijpassende hedendaagse liederen.

In de Tuinzaal van de Keizersgrachtkerk kun je samen met anderen naar de uitzending van dit evenement kijken. Het programma wordt op een groot scherm geprojecteerd en het geluid zal van goede kwaliteit zijn. Op 13 april  vanaf 20.00 uur ben je welkom; de uitzending begint om 20.30 uur. Na afloop kun je nog even blijven om, al dan niet met een drankje, wat na te praten. Voor informatie over “The Passion”, zie: http://www.eo.nl/thepassion

Zondagmiddagconcert 22 januari 2017

StadsverlichtingKGK
STADSVERLICHTING KEIZERSGRACHTKERK

organiseert
ten bate van de Keizersgrachtkerk

zondagmiddagconcert
22 januari 2017
13.30 – 15.30 uur / EUR 8,00

Estee Makampo  viool
Marian Slot  piano
Frank Mannens  klankschalen

Kerstmusical: De dromen van Doris

poster kerstvieringDoris wordt tijdens de repetitie van het kerstspel op school flink gepest. 's Nachts droomt ze daarover.
Benieuwd hoe dat afloopt?
Er wordt gespeeld, gedanst, gefilmd en gezongen. Door kinderen, voor kinderen en grote mensen.
Kom je ook?

Zondag 25 december, 10.30 uur

Feestelijke kerstmorgen

Poster kerstmorgen 2016 sOp vrijdagmorgen 16 december wordt de jaarlijkse kerstmorgenviering voor belangstellenden gehouden. Vanaf 10.00 uur is eenieder van harte welkom voor koffie/thee. De viering begint om 10.30 uur en wordt afgesloten met een gezamenlijk lunch.
Aanmelden kan bij Dineke Klijnsmit (020-4270259 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.), graag vóór 12 december.

Kerstwandeling langs de Amsterdamse grachten

Amsterdamse gracht verlichtOnder het motto 'De kerk naar buiten' organiseert op 15 december de Protestantse Kerk Amsterdam (onder leiding van stadsdominee Rob Visser) een Kerstwandeling langs verschillende kerken in het centrum van Amsterdam. Doel van dit evenement is om het gemeenschapsgevoel onder Amsterdammers en kerkleden te versterken. Binnen en buiten de deelnemende kerken wordt het kerstverhaal gebracht door gemeenteleden met verrassende theaterscènes, koor- en muziekoptredens. Het script is geschreven door Karel Eykman waarbij de verschillende kerken ook een eigen invulling kunnen geven aan onderdelen en zo ook iets van de gemeente kunnen laten zien.

De Keizersgrachtkerkgemeente werkt hier graag aan mee. Omdat ons kerkgebouw die avond al bezet is zal onze bijdrage plaatsvinden op de trappen bij de ingang van de kerk. Een mooier toneel kan je je eigenlijk niet voorstellen!
We hebben al Kertmusicalsterren van weleer, waaronder een zeer ervaren 'Maria', kunnen strikken. Ook de tieners zullen een bijdrage leveren.

De wandeling die begint en eindigt in de Noorderkerk, loopt langs de Dominicuskerk, de Oude kerk, de Lutherse en de Doopsgezinde kerk naar de Keizergrachtkerk. Vanaf de Keizersgrachtkerk zal de tocht verder gaan met de Tuk Tuk.