Actie Kerkbalans 2015

logo kerkbalansDe financiële bijdrage van de leden is de belangrijkste inkomstenbron van de kerk. Zonder die bijdragen is het gauw afgelopen met (het werk van) de kerk.
Iedereen die als lid of belangstellende staat ingeschreven bij de Keizersgrachtkerk heeft eind januari een brief gekregen van de Actie Kerkbalans. In die brief word je uitgenodigd je financiële bijdrage aan de kerk te regelen. De kerk ontvangt het liefst een zogenaamde Vaste Vrijwillige Bijdrage. Dat wil zeggen dat je vooraf laat weten hoeveel je, bijvoorbeeld maandelijks, wilt bijdragen. Zo onstaat een beeld van de toekomstige inkomsten, zodat ook uitgaven beter gepland kunnen worden. Uiteraard zijn eenmalige bijdragen ook meer dan welkom.
Regel het door het formulier bij de brief in te vullen en op te sturen, of doe het direct online via deze link.