Zaterdag 2 juni: Benefietconcert Ithaka

Op zaterdagavond 2 juni zal Ithaka, bestaande uit Fred Tuinder, Jan Krans, Anna Steinebach, Pete Pronk, Joost Koedijk en Henk Scheffer) een concert/voorstelling geven onder de titel 'Berg'. Er zal (veel!) muziek zijn, poëzie, theater.
Het zal een zoektocht zijn, die ons brengt bij een berg (DE berg?). Misschien zelfs óp die berg, of er overheen... op zoek...

Ook zal er een gastoptreden zijn van Ynke Scheffer, die een aantal van haar eigen nummers zal spelen.

Het zal een benefietconcert zijn: de toegang is gratis, maar bij de uitgang zal een vrijwillige bijdrage worden gevraagd, waarvan de opbrengst in zijn geheel zal worden geschonken aan KWF Kankerbestrijding. Het geld zal namelijk worden gedoneerd via de actiepagina van Marit en Henk Scheffer, die op 7 juni zullen meedoen aan de sponsoractie Alpe d'HuZes.

'Berg' (Ithaka): Ithaka
zaterdag 2 juni 2018, aanvang 20.00 uur
kerkzaal Keizersgrachtkerk

Na afloop is de bar open.