15 december: kerstwandeling door Amsterdam

Als afsluiting een warm onthaal in de Keizersgrachtkerk

Wilt u meezingen met het zogenaamde engelenkoor onder leiding van dirigent en kerkmusicus Christiaan Winter in de Oude Kerk? Of zien hoe dakloze zwervers door het licht van de engel uit het kerstverhaal verrast worden op het pleintje achter de Westerkerk? Lijkt koning Herodes op president Trump, die tijdens een persconferentie de veiligheid in het land garandeert en zijn maatregelen neemt? Wat heeft de ezel bij de Lutherse kerk eigenlijk voor commentaar op de gastvrijheid van de herbergier? Wilt u op bezoek bij Maria en Jozef in de Keizersgrachtkerk?
Het script van deze theaterscènes is geschreven door onze stadgenoot schrijver en dichter Karel Eykman.

De wandeling begint in de Oude Kerk (starttijden tussen 18.00 en 20.00 uur) en eindigt in de Keizersgrachtkerk, waar u een poëtisch en muzikaal onthaal wacht met warme/koude dranken en hapjes. De wandeling vindt plaats in groepen onder leiding van een gids. De wandeling is voor jong en oud en duurt anderhalf uur.
Meer informatie en aanmelden via www.kersttheatertour.nl/