Vondelpark wordt Verbinding-park

Uitgesteld

De datum voor de manifestatie 'Vondelpark Verbinding-park', die georganiseerd wordt door Samen ÉÉN Amsterdam en die gepland was voor 22 oktober, is gewijzigd. De manifestatie zal waarschijnlijk plaatsvinden in het voorjaar van 2018.
'Samen ÉÉN Amsterdam, met hart en ziel' wordt gedragen door vrijwilligers van diverse organisaties in Amsterdam (waaronder de Diaconie van de Keizersgrachtkerk) en wil met mensen van zoveel mogelijk religies en levensbeschouwingen vorm geven aan gemeenschappelijke idealen voor vrede en welzijn voor de inwoners van Amsterdam.
Tijdens deze manifestatie kan het Vondelpark een verbindingsplek voor alle godsdiensten, religies en culturen van Amsterdam worden. Er wordt een leuk interactief programma gepland waarbij alle deelnemende organisaties van Samen ÉÉN Amsterdam de kans krijgen om hun organisatie op de kaart te zetten en met voorbijgangers te ontmoeten, te praten en gedachten uit te wisselen. Aan het eind van de dag wordt de manifestatie afgesloten met muziek en inspirerende woorden.

Meer informatie op de website van Samen ÉÉN Amsterdam.