Enquete Keizersgrachtkerk Gemeenteweekend 2018

Uit “de dag van de groeiruimte” in 2016 kwam het idee om na ruim 20 jaar weer eens een Gemeenteweekend met de Keizersgrachtkerk te organiseren. Er is ondertussen een commissie samengesteld en die zijn aan de slag gegaan.

Bij het bezoeken van mogelijke locaties kwam de commissie er al snel achter dat we meer informatie nodig hebben van u, als mogelijke deelnemer van dit geweldige, gezellige, leuke Gemeenteweekend in 2018.

Vandaar dat de commissie afgelopen vrijdag een vrijblijvend enquêteformulier per mail heeft rondgestuurd. Deze mail is verstuurd naar iedereen die in het KGK adresboekje staat vermeld met een emailadres. Echter in dat adresboekje staat (bijvoorbeeld om privacy redenen) niet iedereen in opgenomen. Daarom aan diegene die wel graag mee willen op dit supergave gemeenteweekend maar geen mail hebben ontvangen, de vraag om actie te ondernemen. Hier kunt u de enquête downloaden om deze alsnog in te vullen. Of u stuurt een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en dan wordt de enquête alsnog per mail toegestuurd. Ook zullen er een aantal exemplaren beneden in de tuinzaal voor u klaarliggen.

En ook als u de enquête al wel heeft ontvangen, vraagt de commissie van u actie. Want hoewel 2018 nog even duurt, ontvangen zij dit formulier toch graag zo spoedig mogelijk retour. Uiterlijk zondag 2 april a.s.! Zij hebben namelijk al voor twee locaties voor verschillende weekenden een optie en we willen/moeten snel beslissen om te voorkomen dat alles bezet is.

Of bij: Anje van der Heide, Pauline (Pien) Koedijk en Paul Vlaanderen