Onderling Pastoraat

In de Keizersgrachtkerkgemeente wordt veel waarde gehecht aan onderling pastoraat; de pastorale aandacht die bezoekers en leden van de Keizersgrachtkerk elkaar geven. Dat kan een telefoontje betekenen, of een bezoekje, of bij de koffie minstens de vraag: 'Hoe gaat het met je?', gevolgd door oprechte interesse.
Om dit onderling pastoraat te stimuleren en te faciliteren bestaat er voor de Keizersgrachtkerk het KgK-netwerk. Het netwerk is ingedeeld in dertien (postcode-) wijken met elk een of twee contactpersonen. Het volledige overzicht van deze wijken, met de namen van de contactpersonen, hun telefoonnummers en e-mailadressen vind je achter in het jaarboekje en achter in elke nieuwe uitgave van ons maandblad 'KidS'.
Als je weet van mensen uit de gemeente die dringend bezoek nodig hebben of om bijzondere pastorale aandacht vragen, kan het goed zijn de predikant of de contactpersoon van het KgK-Netwerk daarvan op de hoogte te brengen.

Contactpersonen: