Maandelijkse Maaltijd

Iedere laatste woensdag van de maand is er om 18:30 een maaltijd in de benedenzaal van de kerk. Er wordt gekookt door één van de groepen in de gemeente. De maaltijd is bedoeld voor gemeenteleden, buurtbewoners en wie er verder mee wil eten. In verband met de boodschappen is opgave vooraf wel nodig. Dat kan via een inschrijflijst beneden in de kerk, via de website of per e-mail naar

Contactpersonen:

(De Maandelijkse Maaltijd is ontstaan uit de Gemeentemaaltijd en is sinds 2014 open voor iedereen die wil mee-eten)