A.s. zondag 29 nov. Klimaatparade vanuit Keizersgrachtkerk

Loop mee met de klimaatparade op 29 november en start in de Keizersgrachtkerk!

De Klimaatparade is de laatste grote klimaatmanifestatie voordat de klimaattop in Parijs begint. Deze optocht vertrekt vanaf het Museumplein in Amsterdam. Omdat de Keizersgrachtkerk daar vlakbij is, willen we na de kerkdienst met een groep vanaf de kerk naar het Museumplein lopen. We nodigen u en jou uit om mee te lopen! Gemeenteleden, maar ook de deelnemers aan de Klimaatloop (de klimaatpelgrimstocht die in de afgelopen weken plaatsvond, wie www.klimaatloop.nl) en alle anderen die graag met een boodschap van hoop op weg willen gaan zijn van harte welkom.

Uit Utrecht komt een delegatie van Oikos naar de Keizersgrachtkerk; zij brengen ook de Ark en de draagbaar mee waarmee we tijdens de Klimaatloop een reusachtig blok ijs meedroegen.

De dienst start om 10.30u, en om ongeveer 11.30u vertrekken we naar het Museumplein. We zullen een paar spandoeken bij ons hebben, maar neem er gerust zelf ook een mee. Er gaan ook kinderen mee; ter plaatse willen we zien hoe druk het is en of we hen veilig kunnen laten meelopen.

Het Museumplein is verdeeld in "blokken"; wij verzamelen in blok 16 (N.B. gewijzigd nummer!), voor het geval u later aanhaakt. Waarschijnlijk staan de blokken opgesteld aan de rechterkant van het Museumplein, gezien vanaf het Concertgebouw. De organisatie verwacht ongeveer 12.30 te beginnen maar het echte lopen start pas om 13u. De stoet loopt dan tot 15u, waarna er nog een naprogramma is. Dat is natuurlijk niet verplicht en onderweg afhaken mag altijd. De route en verdere informatie is na te lezen op www.klimaatparade.nl

Adres Keizersgrachtkerk: Keizersgracht 566 (tussen Leidsestraat en Spiegelstraat). Tram 5, 2 en 1 vanaf Centraal Station. Er is ook een deur direct aan de straat aan de rechterkant van de hoofdingang.

Vergeet uw stoere schoenen en uw lunch niet, en graag tot zondag!