Kindercatechese

De kindercatechese is voor 10- t/m 12-jarigen (groep 7 en 8). Een keer in de veer-tien dagen komt de groep op zondagmorgen om half 11 bij elkaar in de koffiezaal. Meestal gaat de club vlak vóór de tafelviering naar boven om aan te schuiven bij de morgendienst. Soms blijkt de tijd te kort en loopt het programma door tot het einde van de kerkdienst.
Het begint met kletsen, theedrinken en koekjes. Om de beurt neemt iemand de koekjes mee. Daarna is het tijd om te spelen, praten en na te denken na over the-ma's die met jezelf, met kerk en geloof te maken hebben. Ook bereidt de groep elk jaar een kerkdienst voor.
De groep start in september. Als je later in het jaar aan wilt sluiten kan dat natuurlijk. Neem dan contact op met Guido. Begeleiders zijn Gerton Pieters en Guido de Bruin.