Tienergroep

Elke eerste en derde zondag van de maand komt de tienergroep tijdens de kerkdienst in de eigen ruimte ‘Friendship’ bij elkaar. Met spel, gesprekken en activiteiten wordt steeds bij een ander thema stilgestaan. Het overkoepelende thema van seizoen 2017-2018 heeft de tienergroep van afgelopen jaar aangedragen: Geloof in het dagelijks leven, wat betekent geloven door de week? Hoe verhoudt zich dat tot de zondag? Hoe doen andere kerken dat en andere geloven?
Elke zondag waarop we bij elkaar komen, staan er lekkere (gezonde en minder gezonde) dingen op tafel.
Elke laatste vrijdag van de maand is er een spel- of filmavond. We beginnen om 18 uur met samen te eten, waarna we spelletjes spelen en/of een film kijken. De avonden zijn erg gezellig en laagdrempelig, om bijvoorbeeld nieuwe tieners mee te nemen. Rond 22 uur zijn de avonden officieel afgelopen, sommige tieners blijven echter wat langer. Om 23:45 proberen we de deur echt te sluiten.

De precieze data staan in de KidS, ons programma wordt telkens opgenomen in de agenda. Er is een jaarrooster beschikbaar, welke u/jij natuurlijk op kunt vragen! Vanuit en/of voor de tienergroep worden vaak nog extra activiteiten georganiseerd. Tieners worden hiervan tijdig op de hoogte gesteld. De tieners zitten met elkaar in een WhatsApp groep, waarin gecommuniceerd wordt over activiteiten.

Contactpersoon:

Robert Jan Nijland