Belijdenis

‘Belijdenis doen’ is de uitdrukking voor iemand die tijdens een dienst openlijk voor zijn/haar geloof in God uitkomt. In het jongste verleden van de Keizersgrachtkerk kwamen mensen op de Paasavond naar voren voor een zegen en deelden dan in eigen woorden hun ‘waarom ik hier sta’ met ons. Maar het is ook mogelijk om dat op andere momenten in het jaar te doen.
De ‘belijdenis’ geldt voor de Protestantse Kerk in Nederland (PKN), waartoe de Keizersgrachtkerk behoort, als ritueel moment om openlijk te laten weten dat je je wilt aansluiten bij de gemeente van Jezus Christus.
Denk je hierover na, neem dan contact op met onze predikant Gerhard Scholte of sluit je aan bij de jongerengespreksgroep op de dinsdag.

Informatie en contact:

Gerhard Scholte