Actueel

Zondagmiddagconcert 22 januari 2017

StadsverlichtingKGK
STADSVERLICHTING KEIZERSGRACHTKERK

organiseert
ten bate van de Keizersgrachtkerk

zondagmiddagconcert
22 januari 2017
13.30 – 15.30 uur / EUR 8,00

Estee Makampo  viool
Marian Slot  piano
Frank Mannens  klankschalen

Wat is Stadsverlichting?
Stadsverlichting is een initiatief om een cultuur van verlichting te stimuleren, een manier om bij te
dragen aan een betere wereld. De positieve energie die tijdens het mediteren ontstaat en/of waarmee je contact maakt, straal je ook uit en is van directe invloed op jou en alle aanwezigen. Samen stil zijn heeft ook een positief effect op de omgeving. In steden waar regelmatig wordt gemediteerd, is minder criminaliteit en er zijn minder verkeersongevallen.

Waarom dit concert?
Stadsverlichting Keizersgrachtkerk mag gratis gebruik maken van de kerk waar wij, de organisatoren(Joachim Vreeman, Marian Slot en Frank Mannens) heel dankbaar voor zijn. We weten dat er kosten gemaakt worden, hoe minimaal ook: het licht is aan, de kachel brandt. Omar Aguilera, de koster, is er die helpt om een juiste sfeer te creëren en hij voorziet ons van thee na afloop. Vandaar dit concert waarvan opbrengst in zijn geheel naar de kerk gaat.

Programma
13.30 – 14.15 uur
Frank Mannens - klankschalenconcert
14.15 – 14.45 uur – pauze
14.45 – 15.30 uur
Marian Slot-piano & Estée Makampo-viool

 

 StadsverlichtingKGK artiesten

Marian Slot heeft als kind klassiek pianoles gehad. Ze speelt intuïtief waarbij ze afstemt op haar omgeving en improviseert op eigen composities. Op deze manier geeft ze concerten en begeleid ze regelmatig meditaties zoals Stadsverlichting in de Keizersgrachtkerk

Estée Makampo begon op haar 8ste met klassiek vioolles en studeerde aan het Amsterdams Conservatorium. Ze gaf muziekles op verschillende basisscholen en was concertmeester bij het Haags Jeugdorkest. Ze is een veelzijdig muzikante met een talent om puur op gehoor en gevoel met andere muzikanten in een flow te musiceren.

Frank Mannens kwam zo’n 14 jaar geleden voor het eerst in aanraking met klankschalen. De vele wonderbaarlijke klankkleuren die uit de klankschalen kwamen lieten hem niet meer los. Regelmatig geeft hij klankschaalmeditaties-en concerten in o.a centrum De Roos, the Conscious Club en bij Thrive Yoga

Kerkzaal
In de gebouwen van deLees meer...
Wende in Hart op de Tong
'Hart op de tong'Lees meer...
Janna Schra in Hart op de Tong
'Hart op de tong'Lees meer...
Kerstmusical 2013
Elk jaar makan kinderen en grote mensen samen een eigen kerstmusical
Stadsverlichting
MaandelijksLees meer...
Tangerine in Hart op de Tong
'Hart op de tong'Lees meer...
Liturgische schikking
Regelmatig is erLees meer...